Communiefeest organiseren

  • Home
  • Communiefeest organiseren
✅ Drie verschillende eventlocaties
✅ Zowel voor familiefeesten als bedrijfsfeesten
✅ Mogelijkheid tot zakelijke lunch

U kan bij ons terecht om uw communiefeest te organiseren in onze prachtige ruimte. Doet uw kindje binnenkort zijn of haar eerste of tweede communie? Bij ons kan u een zaal huren om de communie te vieren met familie en vrienden in een mooie landelijke setting. Wij hebben verschillende ruimtes die u kan huren voor uw evenement.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?

Nikki Lounge Afbeelding

In één van onze ruimtes het communiefeest van de eeuw organiseren

In onze zaak in Lokeren, op zo’n 20 minuten van Sint-Niklaas, kan u terecht voor het huren van een zaal voor de communie van uw kleine spruit. Bezorg hem of haar een dag om nooit te vergeten en organiseer uw feest in onze ruimte. Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor het organiseren van een doopfeest, een communie of een verjaardagsfeest. Ook ons personeel staat klaar om uw feest te begeleiden tot in de kleinste details. Als het weer het toelaat, kunnen we het communiefeest zelfs organiseren rond ons zwembad. Verder verhuren wij nog een aantal andere evenementlocaties. Zo kan u bij Nikki Lounge ook nog een vergaderzaal huren of een bedrijfsfeest organiseren. Wij bieden dus verschillende ruimtes aan die elk evenement naar een hoger niveau tillen.


Huur een ruimte voor uw feest

Spreekt onze zaal u aan? U kan deze prachtige zaal met veel lichtinval huren voor de communie van uw kind. U kan een aanvraag indienen via ons formulier. Als u toch nog vragen heeft, kan u ze altijd op mail zetten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook telefonisch helpen we u graag verder. U kan gerust bellen naar 09 348 68 73. Dan hopen wij dat we u binnenkort mogen helpen bij het organiseren van uw communiefeest.

Please type your full name.
Geef een correct e-mailadres in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Brielmolenstraat 91 - 9160 Lokeren

09 348 68 73 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BVBA Pee - BE 0862.194.396

Logo Nikki Lounge

© Nikki Lounge

Webdesign Hootkoetuur