Bent u op zoek naar een locatie voor uw babyborrel in Lokeren?

  • Home
  • Locatie babyborrel Lokeren
✅ Drie verschillende eventlocaties
✅ Zowel voor familiefeesten als bedrijfsfeesten
✅ Mogelijkheid tot zakelijke lunch

Bent u onlangs ouder geworden van een kleine schat en bent u nog op zoek naar de perfecte locatie voor het organiseren van uw babyborrel in Lokeren? Wij bij Nikki Lounge hebben de perfecte locatie die u kan huren voor uw babyborrel. Onze ruimte is groot genoeg om uw hele familie te ontvangen. Wij kijken er alvast naar uit om uw klein wondertje te mogen verwelkomen.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?

Nikki Lounge Afbeelding

Onze locatie voor uw babyborrel in Lokeren biedt rust en gezelligheid

Onze evenementlocaties zijn perfect voor het organiseren voor verschillende evenementen. De locatie die u kan huren voor uw babyborrel in Lokeren, dicht bij Sint-Niklaas, heeft veel lichtinval en een landelijke stijl. Zo kan u uw feest geven in een chique, maar toch gemoedelijke setting. Bij goed weer kunnen we het feest zelfs buiten laten doorgaan bij het zwembad.

Wij staan voor u klaar

Ons personeel staat in Lokeren ook met veel plezier klaar om uw babyborrel in goede banen te leiden op onze locatie. Later bent u zeker ook welkom om het doopfeest of communiefeest van uw kindje te organiseren. Want buiten het huren van deze locatie voor uw babyborrel, kan u deze zaal voor nog veel meer huren. Zo staat hij ook ter beschikking voor een verjaardagsfeest bijvoorbeeld. Elke gelegenheid is goed voor het huren van één van onze zalen. Zo hebben we ook nog andere ruimtes die u kan gebruiken voor andere soort evenementen. Zo hebben we ook nog een zaal die perfect kan dienen voor het organiseren van uw bedrijfsfeest en een kleinere vergaderruimte waar u tot nieuwe inzichten kan komen. Voor elke soort gebeurtenis in uw privéleven of tijdens het werk, staan wij klaar.  

Huur heel simpel één van onze ruimtes

Heeft u interesse om uw babyborrel of ander feest te laten doorgaan op onze locatie in Lokeren en om een zaal te huren? U kan eenvoudig een aanvraag indienen voor het huren van deze locatie voor uw babyborrel. Bij vragen over onze locatie in Lokeren, kan u ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 09 348 68 73. Wij helpen u met plezier verder.

Please type your full name.
Geef een correct e-mailadres in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Brielmolenstraat 91 - 9160 Lokeren

09 348 68 73 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BVBA Pee - BE 0862.194.396

Logo Nikki Lounge

© Nikki Lounge

Webdesign Hootkoetuur