De ideale locatie voor uw bedrijfsfeest

  • Home
  • Locatie bedrijfsfeest
✅ Drie verschillende eventlocaties
✅ Zowel voor familiefeesten als bedrijfsfeesten
✅ Mogelijkheid tot zakelijke lunch

U en uw bedrijf zijn welkom op onze locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest. Bij Nikki Lounge hebben wij de ideale ruimte waar u voor al uw soorten bedrijfsfeestjes terecht kan. Onze ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten en ons personeel staat klaar om uw feestje in goede banen te leiden, zodat u volop kan netwerken met uw collega’s.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?

Nikki Lounge Afbeelding

Uw locatie voor elk soort bedrijfsfeest

Onze zalen in Lokeren, dicht bij Sint-Niklaas, zijn de perfecte locatie voor evenementen. Zo zijn ze dus ook de uitmuntende locatie voor uw bedrijfsfeest. Of u nu een zaal wil huren voor een groot personeelsfeest of een feestje wil houden voor het 50-jarig bestaan van uw bedrijf, het kan allemaal. Onze ruimtes zijn voorzien van voldoende licht en stralen een zekere landelijkheid uit. Perfect voor een gemoedelijke maar professionele sfeer. Bent u toch meer op zoek naar een kleinere ruimte voor uw bedrijf? Wij hebben ook een vergaderruimte die u kan huren voor bijeenkomsten in kleinere groep, zoals een zakelijke lunch.


Organiseer uw feest en huur onze ruimte

Als u onze locatie wil gebruiken voor uw bedrijfsfeest, kan u contact met ons opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even te bellen naar één van onze medewerkers via 09 348 68 73. Zij helpen u met plezier verder bij vragen of met het indienen van uw aanvraag. Wij hopen u alvast snel te zien tussen al uw collega’s.

Please type your full name.
Geef een correct e-mailadres in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Brielmolenstraat 91 - 9160 Lokeren

09 348 68 73 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BVBA Pee - BE 0862.194.396

Logo Nikki Lounge

© Nikki Lounge

Webdesign Hootkoetuur