Vergaderruimte huren

  • Home
  • Vergaderruimte huren
✅ Drie verschillende eventlocaties
✅ Zowel voor familiefeesten als bedrijfsfeesten
✅ Mogelijkheid tot zakelijke lunch

Bij ons kan u een gezellige vergaderruimte huren met een landelijke sfeer. Zo kan u door onze vergaderzaal in Lokeren te huren  contracten of bedrijfsstrategieën bespreken in een gemoedelijke setting, in plaats van binnen de witte muren van een kantoor. Wij zorgen er alvast voor dat u de ideale vergaderruimte op onze locatie kan huren voor uw bedrijfsmeeting of vergadering en dat het een bijzondere beleving wordt op een uitzonderlijke locatie.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?

Nikki Lounge Afbeelding

Wat is de prijs om de vergaderruimte te huren?

U kan deze vergaderzaal in Lokeren, dicht bij Sint-Niklaas, huren aan degelijke tarieven. Zo betaalt u voor het huren van onze vergaderruimte 200 euro voor een voormiddag/namiddag of avond. Daarbij krijgt u drie uur personeel te uwer beschikking en kan u bij het huren van deze locatie zelfs vragen voor een ontbijt of zakelijke lunch voor bij uw bedrijfsmeeting. Zo komen u en uw zakenpartners misschien tot nog verdere inzichten. Staat er een heel lange vergadering op de planning? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. U kan de vergaderruimte namelijk ook een hele dag huren, aan een prijs van 300 euro. Daarbij staat ons personeel vijf uur lang voor u klaar.

Wat voor evenementen kan ik nog organiseren?

Buiten een vergaderruimte in een prachtige locatie om uw bedrijfsmeeting te organiseren, zijn er nog tal van andere evenementen die u in één van onze evenementenzalen kan organiseren. Als u een geslaagde bedrijfsmeeting wil vieren, kan u een locatie huren om uw bedrijfsfeest of receptie te organiseren. Maar ook voor persoonlijke evenementen staan wij voor u klaar. Zo kan u buiten de vergaderruimte ook nog een prachtige locatie huren voor meer dan een vergadering alleen. Communiefeesten, babyborrels of een 50-jarig jubileum, wij vieren met plezier met uw mee.


Huur vandaag nog een zaal voor uw vergadering

U heeft interesse om een vergaderzaal te huren in Lokeren voor uw volgende vergadering? Neem dan snel contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even te bellen naar 09 348 68 73. U kan ook altijd een aanvraag indienen voor het huren van onze vergaderzaal in Lokeren. Wij bekijken dan uw aanvraag binnen de drie dagen en geven u de verdere informatie om u een topbeleving te bezorgen.

Please type your full name.
Geef een correct e-mailadres in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Brielmolenstraat 91 - 9160 Lokeren

09 348 68 73 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BVBA Pee - BE 0862.194.396

Logo Nikki Lounge

© Nikki Lounge

Webdesign Hootkoetuur